Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös känsla!

Orden sipprar upp framför mig
de kommer till i nuet

Skriver ivrigt men de får ej känslans prakt

Vad skrivs härnäst?

Stakar fram texten
orden står tomma,
öppna och fromma

Men se där!
något i blicken fångas
tanken den ändras
orden de formas

Tomheten fylls......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-09 20:23



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Orden fyller tomheten men känslan fyller allt
2009-07-10

  Junitvillingen
Ja, se där!! Det blev en text ju! Inte illa alls du;-)
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin