Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga flickan





Killar


förstår


inte


ordet


Nej



Fråga


flickan


med


tårar


i


ögat



Hon

vet




Fri vers av blaite
Läst 259 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-09 23:57



Bookmark and Share


  Line W
Superbra!
2010-11-01

  Arro
det känns som en fortsättning på "hon sa aldrig"
2009-07-12

  Suzy med punkterna
Starkt säger jag bara
2009-07-10

  Junitvillingen
Kortkort, men sååå mycket innehåll - och så himla berörande!!
2009-07-10

  Alexander Gustafsson VIP
Applåderar dina försök att komma till rätta med vad många inte anser att vara övergrepp...
2009-07-10

  Sturesdotter
Bättre dikt med raka besked
enda språk killar förstår

(även om de inte vill förstå...)
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite