Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla känslor som behövde komma ut


Frusen tid

Frusen tid frostar mitt inre

likt isen runt blomman om våren

instäng i min vilsna själ

sitter den fast, ett ärr av

längtan...längtan så stark

av förlorad kärlek och hopp

saknaden av kyssar...beröring...

Sakta förtvinar mitt medvetande när

ångesten hammrar som en

ständig inre molande smärta

dag som natt, natt som dag

Fruktar sömnen som ger mardrömmar....

Fruktar dagen som ger dagdrömmar....

låt mej vila....

vila med öppna ögon

koppla bort min hjärna

låt tiden stanna

vill bara vara

för en kort stund




Övriga genrer av Glensan
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-10 06:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Säger bara.... Mmmmm....
2009-12-09

  En strimma av guld
Starkt skrivet så att känslan kan kännas långt inom mig.
2009-08-12

  aol
ganska träffande den där kampen i ditt inre ja i mitt försöker jag hitta den lille pojken
ochtala om för honom att jag gillar han
mycket bra skriftat
2009-07-17

    Lindizz
ömsint vackert skrivet.
2009-07-15

  Suzy med punkterna
Helt enkelt strålande beskrivet...mycket känsla här.
2009-07-12

  sulimaa
Men Glenn så innerligt fint du skriver!! Du hittar alltid den sköra underbart berörande känslan....en känsla som känns ända in i mitt hjärta ...Vilsna själar kan hitta hem...glöm inte det!
2009-07-12

    prima donna
vackra ord tinar här fram
2009-07-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert, ömt och känslosamt...en berörande dikt om saknad och längtan/B
2009-07-12

  Karin Rosberg
Så skön att läsa!! fin
2009-07-11

  Junitvillingen
"Naket" och så nära...ord som griper tag...läsning som verkligen berör.
2009-07-10

  Sturesdotter
sänder en digital kram
så varm och öppen dikt som bara du skriver
kommer hudnära
2009-07-10

    ej medlem längre
Fantastiska rader!
2009-07-10

  Carola Bouvin
Fantastiskt vackra rader och ljuvlig bild! Applåder!
2009-07-10

  jacqueline
En mycket fin, poetisk dikt! Fint bildspråk och färgstarka ord...
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan