Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt inom!

Nånstans där inuti
djupare än någonsin

En liten del av mig själv

Tappar fokus
minnen tonas upp
springer springer

Jag har sårat mitt hjärta
jag har sårat andras

Jag vill röra om i mitt liv
med platser där ljuset träffar

Allt jag är
vill krypa ut andas,
stilla bara vara

Träffas av känslan
tar ett djupt andetag

En långpromenad
med sommarsol runtom

Sista tanken innan sömn
energin svalnar ut, påfyllnad snart

I morgon är allt nytt !





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-10 07:52



Bookmark and Share


  Ilona _L
Överväldigande!
2009-07-12

  Roula O
underbara rader...
2009-07-11

  Suzy med punkterna
Applåder i stort
2009-07-10

  Sturesdotter
alla nya dagar; som oskrivna blad
visst ÄR det härligt!!!
2009-07-10

  Junitvillingen
Ja - imorgon är allt nytt!! Denna sista rad lyfter din text snäppet högre. Och i övrigt är helheten en pärla:-)) TACK för morgonens finaste dikt:-)
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin