Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknade tidigt denna fredagsmorgon, med följande ord bubblandes inom mig...


Glädje

Först visste jag inte att du fanns.
Sedan fick jag smaka en droppe - men resten togs ifrån mig.

Jag började söka, men blev frustrerad.
Kom in i rummen, som du just lämnat.

Försökte fånga dig med nät - men du slank ur dem.

Med olika kartor ville jag finna dig,
men kartorna ledde mig fel.

Åkte hastigt fram med känslans tåg.
Det var skönt, men jag åkte förbi mig själv.

Nu står jag här, helt stilla.
Vinden blåser i mitt hår.

Får syn på en vacker fjäril,
som dansar över daggdränkt äng.

Ser solen gå upp över klipporna,
när jag sakta glider ner -
i det kalla vattnet.

Någon viskar:
- Kom och sätt dig här med mig på filten.

Jag har slutat leta nu.

Tillsammans med min vän upplever jag gryningen -
gryningen av det jag sökte.




Fri vers av Grubbelmia
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-10 08:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker bild, förmedlar mej en känsla av frihet , stillhet... och en text om tilltro och vänskap, tycker om solen solar som glider och fjärilar som dansar...
2009-07-16

  Bibbi VIP
Helt underbar.
Applåd.
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia