Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet jag gjort!

Valet jag gjort är ej så stort

Mitt val är utan kval

Tar mig rätten till att våga känna

Gråter för de valösa själarna

Blir arg och bitter på de som tar sig rätten att välja åt andra

Gläds i kärlek åt dem som väljer fritt

Lever livet

Känner alla känslor för vad de är

Känner du dig arg visa då det

Är du lessen ,håll inte inne din gråt

Är du glad visa din glädje

Så forsätt att känna tycka och tänka

Du är underbar presis som den perfekta härliga männsika just du är....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-10 17:21



Bookmark and Share


  Roula O
mycket vackert och bra...
2009-07-11

  anits VIP
Mycket vackert
2009-07-11

  Suzy med punkterna
Tack för en mycket fin text
2009-07-10

  Junitvillingen
Sååå himlans bra!! Denna text känns som gjuten i detta nu - dessa ord kom vid precis rätt tillfälle. TACK!:-))
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin