Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som borde ha sagts för så länge länge sedan...

Jag drömde om dig för några nätter sedan


Handlingen var diffus,
en film med taskigt manus
men sådan är väl drömmens natur

Vi omfamnade varandra, till slut
efter all denna väntan
Och du hade värmen

Jag kunde nästan se dina tankar
så som du även anade mina
och när vi avlägsnade oss från varandra
var ingenting längre osagt

Alla platserna tog slut
när sömnen krävde sin rätt
på en knölig madrass fann vi vår plats
med en decimeter luft emellan oss

när John blund återkallade sin magiska sand
vaknade vi i varandras armar
och allt var så det skulle vara

Plötsligt var det dag
Du kysste mig länge adjö
innan du oförklarligt sprang din väg
du sa att det var för att hinna till ett tåg
men jag visste att du ljög

du såg så olycklig ut
den där sista sekunden innan verkligheten kallade
kanske ville inte du heller


vakna




Fri vers av DrömDödenSussaSött
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-10 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrömDödenSussaSött