Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röd bläckpenna

Oförmögen att beskriva känslan
av en tanke på repeat

[Jag älskar dig]

skriver jag en dikt om oss
och den kommer aldrig nå dig

Nu sitter jag med min tystnad
och hoppas på ett svar
det enda jag vill är din lycka
och att livet låter dig ha den kvar

jag läste nåt om ångest
något jag redan hört förut
men jag grät inuti
jag vet att din inte tar slut

Idag när jag vaknade
från en dröm om oss
visste jag att det var definitivt
att jag älskade dig

och jag vet att det är banalt
kärlek är så fundamentalt
något som alla har
och alla får
och alla saknar
och som ingen riktigt når

Nu när pappret är tomt
och jag aldrig kommer få ett svar
kan jag inte lida mer
men jag vet att den som slutligen får dig
måste vara underbar




Fri vers av DrömDödenSussaSött
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrömDödenSussaSött