Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I början fanns intet Sedan kom ett hav, med en ö Sedan kom en liten tjock gubbe Sedan började det regna Då fick gubben ett paraply


Observera Ingressen

Hjärtat är, såsom alla vet, en muskel
För att hålla sig i form och för att stärkas
bör muskeln utsättas för prövningar

Den bör tänjas och näras,
slitas och användas
För att växa

Den lilla petitess som tycks undgå många
Är att även denna hårda lilla muskel
Behöver omvårdnad och kärlek
Så att slit kan omvandlas till styrka
Utan den mänskliga värmen
fryser fenomenet hjärtat
och slagen blir ojämna och tveksamma

Så var mild mot ditt hjärta, ty din och andras omvårdnad
är den bästa träning
ditt hjärta behöver




Fri vers av DrömDödenSussaSött
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrömDödenSussaSött