Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost timma!

Stilla i sittandes posé´

Frukosten inmundigas med grace´

Kaffe i glas smörgås med fras

Osten fadiralla låtom oss smaka med behag

Knäckemacka jojo man får tacka!


Banan så är dagens frukt som gjort

Snart dags att jobba
frukosten ett minne blott

Denna lugna morgonstund går mot Lunch

Åter matsäck kanske brunch?

Gomorron!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-11 07:23



Bookmark and Share


  Roula O
det verkar vara en jättegod frukost de...bra skrivet!
2009-07-11

    leelee
Nej nej, inte tralla på morronen! Alldeles för mycket energi och mina öron höra bara falska toner då. :-) Fin dock!
2009-07-11

  Catharina Edin VIP
Osten faderalla! gillar jag.
2009-07-11

  Teresia Ridell
Gomorron !

Trevlig morgontrall:)
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin