Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastens tid!

Sitter här invid datan

Skriver medans kaffet svalnar

Jobbar mellan 7-20

Smörgåsen ner bananen kvar tills senare

Kramp i baken ...träsmak av att sitta
snart dax att gå en runda

Hål i ena strumpan
luftar gått på tån *hehe*

Snart e kaffet slut
rasten mojnar ut....

Tuut Tuut.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-11 13:35



Bookmark and Share


    leelee
Roligt med lite jobbinblick. Vilket bra jobb...trots den långa arbetstiden...skriva dikt mitt i allt.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin