Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heavyweight champion (åhh den vackra ärrvävnaden)

spegelbilden
en allegori
av ett hemsökt samvete


två sprängröda kratrar
av litterära
tillkortakommanden


--- skrattar ---


leendet reducerat
till
cigarettgult
murbruk


--- stänger käften ---


för näsblodet
som inte vill
sluta rinna,
en metafor
för något
Rött
men jag talar
inte längre
Bildspråk


resultatet av
upprepade slag
ni vet
en slagen
Heavyweight champion
i medelmåttans
ringhörna


åhh den vackra
ärrvävnaden

självförnedringens
heliga tempel
tillbedd av ingen
med bortvända blickar


läs mitt ansikte
som en dikt
skriven på en
urinindränkt
krogtoalett


det bästa
du någonsin läst




Fri vers av Furious Stylez
Läst 493 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-11 17:29



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
skitbra text! bokmärker och applåderar!
2009-08-03

  dead_prez
Mir vinner på leglock igen.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Furious Stylez