Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina varmaste tankar till min bäste vän . . . .


Får kanske dö så här

 

så många planer

tankar som surrar

men nu är min

bäste vän här och

håller min hand

dör jag nu så

dör jag varken

ensam eller

olycklig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2009-07-11 23:14



Bookmark and Share


  Regular
Så många gånger som du själv har varit just den vännen och den handen som i mörkaste stund håliit andra är det dig väl förunnat att någon håller din, och vi är många på denna sida som tänker på dig.

Kramar i mängder!
2009-08-15

    Melona
Ulla, nätmostra mi
du får snart se till att bli bättre,
så att jag får krama om dig så där som
jag sa och så vi kan ta den där goa fikan i stan,
en vacker dag,

jag tänker på dig
massor
och snart när solrosorna blommar
ordentligt så gör de
det för dig,

puss

din solros!
2009-08-03

  sulimaa
Känner dig inte min vän...men vill gärna sända en helande kram till dig i din kamp...kram Sussi...
2009-08-02

  Eaglemountains VIP
KRAMAR!!!!!
2009-07-28

    sunnanvind
Saknar dig vännen....kom snart tillbaka!
2009-07-27

  Ilona _L
Men Ulla håll ut, du fina! Jag saknar dig här ute!
Vet inte vad du drabbats av men att det är allvarligt har jag förstått! Tänker på dig och skickar varma styrkekramar!
2009-07-26

  Sturesdotter
JAG SAKNAR DIG SÅ!
2009-07-24

  Lejonhjärtas poesi
Håll hårt och må hoppets ljus lysa, mången varma kramar till dig Ulla!
2009-07-23

    sunnanvind
Ulla...jag tänker massor på dig!!!KRAM!!!
2009-07-20

  Yvonne
Fint med en vän i nöden. Inte alla förunnat. Kramar från mig.
2009-07-19

    trollflöjt
Ulla, tänker på dig!
2009-07-17

  Gunilla VIP
En vän i nöden.
Du visar än en gång
på det viktigaste i livet.
Även jag är med dig
i mina tanka.
Kram!
2009-07-12

  Eva Langrath VIP
skönt att allt rett upp sig och vi ät många som i tanken håller din andra hand
2009-07-12

    Erika H
Underbart att bara kunna få hålla en vän i handen som så här.

Värmen känns ända hit.
2009-07-11

  walborg
Vi är många omkring Dig hela tiden käraste finaste Du!!!!!!!!!!
2009-07-11

  * Ammi *
Håll hårt !
2009-07-11

  Sturesdotter
ärligt och naket
och förtröstansfullt

håll ut
jag vill hålla i din andra hand
2009-07-11

  Aciom
great!
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP