Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beundran i nuet!

Betraktar en själ vacker och så skir

Beundrar dess lekamen

Känslosam och skör, suckandes vidrör

Försiktigt ett steg frammåt, sen kanske två bakåt

Beundrar siluetten, kan se genom silkes tyg
konturena av varenda anlets drag

Längtande från fjärran, möte i drömmen
blir det sanning ?

Bäställning till kosmos är gjord

En liten beundran i nuet




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-12 07:22



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Skirt och mjukt
2009-07-12

    leelee
Beställningen till kosmos är gjord...häftigt! Gillar den formuleringen!
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin