Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt stopp!

Alla drömmars dans
virvlandes i nattlig trans

Dagen tar över
vardagen här

Plötsliga hopp
från att vara där till att vara här

Delar samma ideal
drömmen om möten och om val

Abrupt stopp!

Tvivlan dyker upp
stilla tysta tid,omvårdnad en stund

Vilsen i sina val
själen slits i djupa kval

Frammåt eller bakåt?

Vad ska det bli?

Nu bara ett plötsligt STOPP!





Fri vers av Lars Hedlin
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 07:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ursnyggt.........du fick verkligen fram känslan av stopp
2009-07-12

    leelee
Intressant...abrupt stopp. Tvivlet som kommer tillbaka. Åh...vad männsikan i oss krånglar. :-) Men det är en process...
2009-07-12

    leelee
Intressant...abrupt stopp. Tvivlet som kommer tillbaka. Åh...vad männsikan i oss krånglar. :-) Men det är en process...
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin