Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I farstun!

Väntan..........i samtid

Kom in!
stå inte där i farstun och trampa

Vilsen i sin längtan

Ena sidan säger vänd om spring spring

Andra sidan säger gå in
vägen rakt fram in i det goda köket

Smakar himelska rätter

Vaknar om natten
nej vill sova nu....

Sköna längtan ge mig lite tur..

Äventyren står bakom farstu knuten...

Kom hit! KOM NU!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-12 12:00



Bookmark and Share


  RosaFlugSvamp
bra skrivet ..känns som att man längtar efter något men inte vågar ta det första steget mot det.
2009-07-14

  Suzy med punkterna
Starkt längtansfullt skriver du
2009-07-12

  anits VIP
En mycket längtansfull text
2009-07-12

  Junitvillingen
Upplever texten som en stark längtan efter något...kanske bär båda på samma längtan...varför då tveka? Livet är här och nu...finns inga facit i hand om framtiden, kanske dags att släppa rädslan och våga satsa på det nya? Fint poetat du!
2009-07-12

  mare VIP
Livfullt bra diktat....
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin