Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enarmad Bandit!

Rycker i armen värken är påtaglig

Har fått medicin
värktablett som ger en stunds frid

Opereras i höst till armens tröst

Under tiden armen den lider

Värk från handled upp til axel

Tissel tassel.....
Ta en Panodil så känns armen len som fil

Förbjudet att vrida och vända
men som en bandit
jag använder handen flinkt varje dag

För hur ska jag annrs kunna jobba ?

Pengar rullar in men handen värker

Varje dag dras dras som en enarmad bandit...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-12 12:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivit, ingen vet vad värk är
som själv aldrig haft någon
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin