Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Energitjuv

Du spelar ditt spel
som du alltid gjort

Ett offer du är
det går oftast som smort

Man ska tycka synd
men bakom din gråt

Står en latmask som inte
kan säga förlåt

Hon säger det med orden
men menar vad skönt

Nu slapp jag ta ansvar
det var mödan lönt

Nu kan jag gå och vissla
och lata mig bara

Och naiv som hon är
tror inte det är någon fara

Men den radar som finns
i varje person

Det räknar hon inte med
den kallas intuition

Alla vet vad hon gör
och retar sig på

Att hon låtsas för egen vinning
och vill inget förstå.






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 15:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns inga energitjuvar.
Det handlar om att jag då inte kan säga vad jag tänker...på ett reko sätt, och kan jag inte det ja då är jag fortfarande styrd av något som jag ibland kallar ego, ibland avund eller ngn av de andra alla osagda ting, som iaf jag inte förknippar med...äkthet---fast det var nog inte det du menade med orden här, de var goda o tänkvärda!
2009-07-13

  aol
obeaglig sanning bra skriftat
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt