Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fina


Alltid på gränsen

till livets lycksalighet


alltid den onåbara

oändligt vackra

som får mitt hjärta att gråta

av sorg och längtan


älska

är ditt namn


som gör din styrka

ren men sårbar




Fri vers av livsdans
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-12 17:46



Bookmark and Share


  Tuvalina
Det onåbara och sköra speglas i texten. Omslut det, fina.

Kram från Anne
2009-09-05

  Cosmic Johanna
Vackert att se det vackraste i vårt väsen,

du beskriver det så avskalat och bra,

förundras över saknaden av kommentarer.

desto fler applåder från mig istället!!!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans