Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

XXIV

det är avancerade
saker-ord-tillstånd
att genomgå
för att nå till drömmens slut
att se skrynkliga lakan
och någon vid ens sida igen




Fri vers av räjtch
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räjtch
räjtch