Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detaljfel. (Det finns något mer än att äga)



det finns något större än vad som faller inatt
det finns mer än

det som ryms i mina tårkanaler

det finns mer än att äga

detaljfel hittar du alltid
om du letar utombords
förutom i sanningens strandkant
där är detaljfel till för att skapa

det finns mer
det finns mer
det finns mer
än att äga

lyssna med ditt hjärta, öppna din dörr och lägg dig här
avdunsta din själ i min öppna saknad efteråt
kryssa för alla rutor och öppna fönstret snart
öppna upp för all existens
för det finns mer
om du är redo
har jag alla svar

det finns mer
än att äga

och när du inser det
blir alla vägar
enade

och alla lyckosökande, lycksaliga
och alla rädslor för mänskliga för att vara
något att vara rädd för

för att det finns något större
något mer

än detaljfel
att ägas av.









Fri vers av Skosnöret
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 21:32



Bookmark and Share


  Pilgrim
skulle stå ( men får mig finns d inget mer att säga )
2009-07-12

  Pilgrim
Det finns mer än att äga, mår mig finns d inget mer att säga.Jag vill bli rånad på det jag äger... kramar
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret