Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets olika kval!

Vi ställs inför olika kval

Det går inte alltid att förklara
varför något blev si eller varför det blev så

Kärlek är som solen
ibland ser man den inte
för alla molnen
men den lyser alltid

Värmen finns alltid där trots kyla och regn

Värmen som ges med kärlek

Alla har vi prioriteringar i livet

Vill man så kan man också få det man så hett önskar

Att vara lessen ja visst , att vara förbannad och arg helt ok

Att vara lycklig och full av kärlek och bus...underbart

Men man får ej glömma bort alla de andra känslorna


Upplev upplev ut i världen äventyren väntar....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-13 08:41



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Härlig text, ja varför inte njuta av livet medan det pågår - våra gå över trösklar...världen väntar ju!!
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin