Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslöst Land!

Drar min hand genom ditt hår
låter mina fingrar smeka ner längs linnets kant
sakta över brösten
sakta nedför magen,

Du ser på mig med en glimt i blicken
Din ord smeker min kropp
jag kan inte hindra det
Jag dras med, jag vill!

Snabba andetag, heta blickar
Min hand når ditt varma sköte...

Pulserande vibrerandes
du kan ej hålla dig,sätter dig gränsle över mig

Kärlekens lek är ett faktum.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-13 08:44



Bookmark and Share


  Knickedick
Denna aktivitet, som då vi inte utför den, så tänker vi på den och skriver om den. Vad är det som gör vissa texter vulgära? Var går gränsen mellan pornografisk berättelse och erotik?
2009-07-13

  Teresia Ridell
Härligt smygande..hetta på g..
2009-07-13

  Spir@
Känner passionen darra i luften! Wow så bra!
2009-07-13

  Junitvillingen
Snacka om hetta och passion!! Vilken läcker text att få ögonen på denna regntunga måndagmorgon! Massa applåder för denna erotik på hög nivå...vackert:-)
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin