Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tur nu

Nu är huvudet så fullt
och jag behöver vila

Inte springa runt
mellan datorer och ila

Ett klick här
och ett klick där

Nä nu vill jag bli tokkär

Vimmelkantig och medvetslös

Känslosvall och i livet klös

Dans och skratt och ett glas rött

Jag vill inte längre vara trött

Det är dags att leva livet
våga ta det där extraklivet

Det som rädslorna tar över
rädslor är inget jag behöver

Jag har faktiskt fyllt 53
då har man rätt att göra de´




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-13 16:13



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja vara kär är inte dumt...
2009-07-20

  Gunsan
ja det har man verkligen!!!
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt