Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homo sapiens

Egot binder sig i trygghet.
Osäkerheten bryter sig från rädsla och blir omedveten styrka.
Nedgrävd stolthet förstår vad som behövs .

lärdom jagar förståelse,
förståelse jagar rädsla,
rädsla jagar dig




Fri vers av frankeee
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-14 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frankeee