Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjukans drift!

Först som sist minsta vift

Allt på sin spets kous panik

Misstänksamhet , mail på vift svartsjukans drift

Skriver hungrigt vad som sker
och vad som kanske andra ser

Vänner många skriver med kärlek
rädd att mista de jag har

Tär på sinnet
själen flyger, rider strider

Skriker rakt ut -vad nuuuuuuu!


Smärtar i mitt bröst
magen värker, bubblar kränker

Iaktagen i minsta vrå
tassa gå på tå!

Barnens svårigheter ja visst
men de kommer först och inte sist

Villig att reda ut
föröka att förstå

Kanske finns det hopp endå???




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-15 00:57



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
En förbannelse i ett förhållande. Kväver o dödar om man fastnar där. Är det bara en lite "fling av det" så går det att vända rätt igen...
2009-07-15

  Suzy med punkterna
Låter som diktjaget behöver en egen liten vrå att växa i.
Svartsjuka är vad namnet säger
2009-07-15

  Junitvillingen
Håller tummar & tår för att allt reder upp sig - ifall texten är självupplevd. Hoppet är det sista som överger en - om inte det fanns, ja vad skulle vi ha då?
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin