Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens vilda kamp!

Nattens tystnad rör sig frammåt

Kringresande skuggor i alla vrår

Handens förtvivlande spår

Ristar med skrivet ord kämpa skriv var vid liv!

Andas nattens luft
stilla vandring i drömmens lust

Gatlyset vid vägens kant
flimmrar likt rytmisk dans

Sömnen sakta söka sig in i kropp och själ




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-15 02:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Stark underton här
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin