Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjuka tårar!

Slänga sig ner på obäddade lakan
smaka på allt som går

Allt det var igår

Inte hittat rytmen
det spelar ingen roll

Kan jag släppa?

Lita på?

Tårar som ej döljer

Möte med öppet hjärta
i ödmjukhet

Ta vara på livet,
lev




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-15 02:20



Bookmark and Share


  Roula O
en sorglig dikt som berör mycket...ja, livet är för kort, så slösa inte en sekund...
2009-07-15

  anits VIP
Berörande vackert och vemodigt
2009-07-15

  Cosmic Johanna
Berörande tårar,

vackert med ödmjukhet,

orden har kraft,

applåder!
2009-07-15

  Teresia Ridell
Så öppet, vemodigt..med spirande hopp. Vanskligt att våga..men livsnödvändigt...för att verkligen LEVA !
2009-07-15

  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet om att tveka vid vägskälet mellan liv och.......
2009-07-15

  Junitvillingen
Det finns något som heter: "Man ångrar bara allt det man ville göra, men aldrig vågade göra", så lev för sjutton!! Stunden är precis här och nu!
2009-07-15

  Glensan
Lev allt man bara kan,
man vet aldrig när
det tar slut, livet är
alldelses kort, sorgligt
nog märker man det
oftast alldeles för sent
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin