Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ser man inte skogen för alla träd, Man bygger luftslott i kärlekens tecken


Separationens steg för steg

Kärlekens sägs vara blind, ibland
framträder det starkare än nånsin:

Steg 1

Endorfinerna sprudlar, man flyger på vingar av lust.
Tiden stannar, kärleken peakar till högsta mål
Allt är mer än perfekt så underbart fint

Steg 2

Känslor som sviktar, tvivel som kryper över som kall
dagg en höstkväll i oktober, lusten stannar i sin vagga
Tankar som undrar "Vart tog kärleken vägen?"

Steg 3

Separationen är ett faktum de två löses upp som
moln på en himmel, man försöker hänga kvar,
försöker visa att vi två kan älska igen..man försöker så...

Steg 4

Man längtar och saknar, mår skit dag som natt
energin som sugs ur kroppen av allt tänkande
tär sönder ens inre som en blödande cancersvulst

Steg 5

Man ställer sig upp skakar av sig det gamla dammet
som omger ens kropp och gör att det är svårt att andas
Gråten är borta likaså längtan och hunger, allt blir tomt

Steg 6

Man reviderar förhållandet och lägger plus mot minus
och ser inte vad man saknade, ser inte vad man längtade så
fruktansvärt efter, det som fick mej må så dåligt..en illusion?

Ja ibland framträder det hur blind kärlek kan vara..

......så otroligt blind....




Övriga genrer av Glensan
Läst 359 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-15 04:19



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Din konst med orden och förmedlande med känslor är så bra. Du kan skriva dessa dikter så äkta. Denna är saklig, rak och ärligt skriven det känns långt hit till mig.

Kärleken den kommer den blommar den består och en vacker dag den går. Tur att det kommer nya möjligheter och käärleksstiga att gå på.

Fortsätt och skriv så som du gör, det gillar jag.
2009-12-01

  Bambicouture
Riktigt bra skrivet!
2009-07-15

  aol
mycket bra skriftat om sanningen
2009-07-15

    Lindizz
riktigt bra skrivet om detta.
2009-07-15

  sulimaa
Åhh så jag känner igen det du skriver Glenn...så väl formulerar du kärlekens små egenheter..det kanske är så kärlek är....leder oss igenom mörker och ljus ...tills den dag vi finner vår själs älskade...det är då man inser att alla andra separationer innan var ett nödvändigt lidande ....Och då ...då kan vi älska på riktigt! Kram
2009-07-15

  Suzy med punkterna
Ja kärleken är blind......den känner men ser inte.
Bra skrivet
2009-07-15

    ej medlem längre
Känns igen ja...
2009-07-15

  Junitvillingen
Alla dessa steg känns otroligt sanna...läser och begrundar och kan inte ge annat än varma applåder för dessa genomtänkta OCH tänkvärda ord!
2009-07-15

  Lars Hedlin
JA sannerligen..ibland ser man ej vad man har framför sig..både för och nackdelar....i en förblindad tid av kärleks rus...bra skrivet
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan