Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få tiden att stanna

Du tog min hand och titta mig djup I mina blåa ögon
Din mun log mot mig och din kropp kom närmare

Våra armar omfamnade varandra
Och våra läppar möts i en passionerad kyss

Tiden runt om oss stannade upp
Och universum var vår för en sekund

En sekund som känns som en evighet

Allt jag vill göra nu är att somna om
Och finna din hand igen, så tiden kan stanna igen.




Fri vers av zyz
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-15 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz