Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon

Söndag morgon

Ingen vaken


Blickar ut över höghusen
Grått


Ensamt

En katt stryker omkring nere på gatan

Den söker

Fiskmåsarna flyger högt och lågt, skrikandes på varandra

På jakt
Mörka moln rör sig fort förbi

Gårdagen

Jag minns glädjen
Jag minns sorgen


Jag minns kärleken vi hade med oss i korgen
Vin
Ost

Bröd
Skivan med låten som alla älskar

Den heliga fredspipan

Ett kolegieblock


En svart tuschpenna



Sju stycken var vi


Kan bara räkna till sex sovande kroppar


Doften

Orientaliskt och vin

Thaimat

Rökelse

Vin

Gräs




Sovandes är dem



Vakna inte

Det kommer göra er ont































Fri vers av Rasmus Ström
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 04:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström