Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och ytterligare en som tydligen ville putsa av sig dammet och komma ut...


I din famn

Ser dig
som funnits där
hela mitt liv

Varför har du lekt kurragömma så länge?
Visst har du det bästa tålamodet i hela världen -
men det har ju inte jag!

Eller kan det vara jag som i min förvirring rusat runt utan att se?
Har du rent av stått framför mina ögon hela tiden
och väntat på att jag ska stanna upp,
på att min grumlade syn ska bli klar?

Förvissningen växer sig starkare för varje dag som går

Vrångbilderna är utkastade


Är tacksam för ditt tålamod
för din kärlek som inte har bråttom

Mitt liv tillhör dig Jesus





Fri vers av Tosan VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-03 21:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Öppnade ögon Herre mig giv!"
Applåd!
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP