Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En söndagskväll som vill sluta klokt


En mentors råd

Lär av dina misstag och försök förstå
Se efter ibland vem du blir och vem du var
Bestäm sedan åt vilket håll du vill gå

Satsar du på ångest eller mening bakom allt
Vilket du än väljer låt inte någon annan strö dina sår med salt

Din känsla är din sanning ingen annan människas tro
ska kunna flytta dej
från din trygghet där du byggt ditt bo

Om du går din rätta väg, ta allt stöd du får
Blir du rik på liv
så mycket liv som bara ett liv når

Men om du nu råkar gå vilse i olyckliga hjärtans fotspår
För som alla ibland glöms priset på det vi åtrår

Klandra dej då inte för hårt,
våga gå åt sidan av den stig du vandra
För varje enskild människa bör ge spår av egen vikt
och inte spår av andra


(Copyright - © Susanna Bylund)




Övriga genrer av Racel Rosa
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-02 22:46



Bookmark and Share


  alfa VIP
Härligt flyt. Ett tag sedan jag kände så.
Innehållet: Tar åt mig. Behöver de meningarna med den meningen just nu.
Tack för att du delar med dig!
2005-12-15

  katastrofromantiker
Skitsnyggt!
Ändå långsamt, smeksamt.
Visdomar vi alla behöver.

Favoriteraderna är ändå

"Men om du nu råkar gå vilse i olyckliga hjärtans fotspår
För som alla ibland glöms priset på det vi åtrår"

Kanske för att det träffar hårdats just nu.
2005-10-09

  bq
Jaaa..du äger, äger! språkets inneboende form, dess substans..mening och själ!!! Jaaa..åhh ja, underbart och så klokt!!
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa