Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla solnedgång!

Dansande i blomsterprakt

Ljuvlig är lättklädd flicka
skimmrande ögonkast i en evighet

Romantisk samhörighet
i en stilla solnedgång

Törstigt dricker jag sommarsol

Ståtlig och stark står jag naken inför livet..




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 813 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-18 09:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och känslosamt
2009-07-18

  Suzy med punkterna
Starkt känslosam....mycket vackert
2009-07-18

  Junitvillingen
Ljuvlig poesi minsann. En njutning!
2009-07-18

  Teresia Ridell
Vackert o starkt i sin lust-livslust !
2009-07-18

  peter markurth
mycket välgjord
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin