Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är arg... jätte arg... men det är helt okej!


Anknytning till mitt hjärta


Jag la på luren och drog ur sladden.
Det var definitivt på tiden!
Har nog aldrig känt en sådan befrielse
bara genom att sluta lyssna på orden
som var så meningslösa
att jag trodde
att jag hade tappat vettet på köpet.

Nej – det räcker nog

Mitt hjärta är nu bortkopplad
Du få aldrig nudda i den mera
ditt sätt att behandla de mest värdefullaste
jag har, var utan tvekan, för jävligt!

Jag är så mycket mer värd än
att vara din sophink och ett
evigt rödakors- personal.
det räcker nu…
anknytning till mitt hjärta är avstängt
och jag har numera en hemlig nummer.




Övriga genrer av BlåhäXa
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-19 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa