Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolerad verklighet: Vakum

Verkar jag störd?
Verkar jag oberörd?
Vackra mönster utanför mitt låsta fönster
Har sedan länge letat efter den beryktade nyckeln
Den som sägs kunna låsa upp dörren till mitt trollbundna rum

Men, vad spelar det för roll när man är vilseledd och dum?




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström