Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människohandel.




ovetskap
är en människohandel

du kan vara slav
utan att veta av







Fri vers av Skosnöret
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 10:30



Bookmark and Share


  peter markurth
mycket träffsäker beskrivning av mäniskans lott
2009-07-22

  August L S
Kort och koncist, träffande som få.
Förtjusande, må jag säga, utan att egentligen ha någonting att komma med.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret