Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Buddha lär ha svarat med tystnad på frågan om jaget existerar.


Buddhas tvekan

Medvetandet
Jaget
Tiden

Finns det ett medvetande
oberoende av Jaget?

Vad är tiden utan ett Jag?

Den största befrielsen:
Att glömma sig själv
genom självkännedom?




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 688 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-03 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet