Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen tillbaka

du sa att detta var
vägen tillbaka

mellan
bortförklaringar
och det öppenhjärtligt
ärliga
förirrar vi oss
i gränslandet
till lögnen

glänta,
i mitten av
den smaragdgröna skogen
blir hon ännu ett
villebråd

du sa att detta var
vägen tillbaka




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 21:41



Bookmark and Share


  TiVa
om man en gång gått ett annat håll, varför gå tillbaka? Bra text som gav frågor om annat, mer? *gillas*
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon