Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vi i vår egen kraft inte klarar av världen men av Guds kärlek klarar vi av allt och den är alltid tillgänglig! Men, fri för tolkning :)


Pokerface

Vill ropa, är tyst.

Vill skrika, jag viskar.

Vill gråta, jag skrattar.

Vill vara mer, blir mindre.

Vill orka, tar slut.

Vill komma till dig och du kommer till mig.

Du lyfter mig och jag flyger
Du hjälper mig att bli och jag blir.
Du ger mig kraft och jag lever.
Du ger mig uppmuntran och jag blir glad.

Du visar mig vem jag är och pokerfacet bryts.



Jag är den du älskar.




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 424 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-20 22:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar dikt Samuel som lyfter tanken hos läsaren.
2009-08-01

  Tosan VIP
Känns igen! Befriande text!
2009-07-25

  Bibbi VIP
"Vill orka, tar slut."
Just där jag befinner mig ikväll.
Det bevingade ord jag behövde.
2009-07-20

  Grubbelmia
Riktigt bra. Känner igen mig när du skriver:

"Vill ropa, är tyst.
Vill skrika, jag viskar.
Vill gråta, jag skrattar."

Tack och kram.
/Grubbelmia
2009-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Ära vare Jesus!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander