Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten nåt bra!

Jag tog med mig ensamheten med mig in i gemenskapen,

och trivs med det.

Ensamvarg i gemenskapen ,andas livsrum.

Dom förstår mig!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-21 10:23



Bookmark and Share


    Issand.
så länge dom förstår så går det ju bra.
2009-07-21

  Måna N. Berger
Vi måste vara besläktade själar, du o jag!
2009-07-21

  anits VIP
Bra
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin