Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk så många tankar man kan ha bara av att se in gatlyktans sken


I GATLYKTANS SKEN

I ljuset från gatlyktan, ser jag hur molnen
vandrar fram och tillbaka

Stilla undrar jag, ser du mig här där jag står
och ser ut genom fönstret, när kvällen börjar
gå över i natt

Jag njuter när jag tänker på dagen som varit,
tänker på er älskade barnbarn, så glad ni kom
idag, ni förgyllde verkligen min dag

När jag ser ut genom fönstret är det ännu
inte riktigt mörkt, sommaren är här ännu
en tid, det känns så härligt så underbart

I gatlyktans sken kan jag se alla flygfän som
samlas där, dom är inte få, dom är många

Jag tycker om att stå så här, se ut i natten
tänka på dagen som gått, se fram mot dagen
som kommer

Det är ofta när jag står som nu, tankarna
får komma och gå, det känns skönt nu har
jag äntligen kommit till ro, här trivs jag, det
här är jag



anits 5 augusti 2009





Fri vers av anits VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-05 23:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Njuter med Dig som om jag vore där så levande berättar Du.
2009-08-08

    sunnanvind
Härlig text, fylld av tacksamhet i det lilla stora!
2009-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Ett fint sätt att varva ned på.

Snygg bild!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP