Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i horisonten

rätten att va den man är




om och om igen



skyll dig själv

amalgamperson







Dagbok av AektaBlond
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-07-22 12:25



Bookmark and Share

  AektaBlond
AektaBlond