Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är liksom rädd för känslan av likgiltighet... den e grymm


Stjärn år


En stjärna som slutat blinka i galaxens andra ände
lika tyst är mitt hjärtas tomrum som uppstått nu
när du flyttat ut därifrån

saknar jag dig?

Likgiltighets känsla är så obehaglig
att jag nästan vill ringa upp dig
bara för att få känna - vad som helst!

Fast jag tror att liksom stjärnan som slocknat
lär även mitt hjärta fyllas
med nytt glitter…
bara jag väntar
ett nytt stjärn år




Övriga genrer av BlåhäXa
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-22 15:36



Bookmark and Share


  bluesatin
Åh, vad vacker den är. Så sann och fint och poetiskt skrivet.. En väldigt fin dikt djupt ifrån poetens känslor. Det är fint. Tack för den och för att du finns!!! Du är charmig, sagolik och vacker.
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa