Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en sten i mitt hjärta

en hård klump

ömmande dag och natt

ger mig ingen ro

plågar och tär på all min ork och energi

hur ska jag orka?

livet som skulle bli så härligt

allt det känns bara förfärligt

säg var gick det på tok? var blev allting fel?

hur ska jag komma tillbaka?

hittar inte längre vägen till den jag en gång var

den där glada flickan som skrattade med vinden

hon som älskade sommaren

hon som älskade naturen med alla blommorna och dofterna

var är du lilla flicka?

kom tillbaka till mig!

jag väntar på dig

säg att du finns kvar där

nånstans i mitt hjärta...




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP