Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbär.

himlen trycker ihop sig som om den sett mig

ett flöde av liv njuter utanför
... men jag hör.

ett flöde av liv ingen tar för givet
... men jag hör.

hjärtat slår, men det får inte slå för hårt.




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-22 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock