Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

turioturen

det var länge sedan
jag kände (av)smaken

tillräckligt nära inpå
skapas veck i huden

utan föraning
stryker det över mig

gång på gång

hon
håller järnet
i sin hand
när det lämnar avtryck på min panna
och det som kunde varit bevis
spolas bort
till förmån för en oskyldighet
lika oförtjänt
som sorgen




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-23 15:35



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Stark dikt! Frammanar en känsla för de avtryck man får av andra
2009-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Är du brännmärkt?
Som spädbarnet i "Omen"...
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon