Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett klargörande!


Klargörande!

Jag är inte bitter, jag är realistisk

Jag är inte moderat, för jag är inte efterbliven
Jag är inte borgare, för så korkad är jag inte
Jag har inget jobb, jag har istället frihet
Jag är inte arbetslös, jag är arbetsfri

Jag är inte smal, finns för mycket gott i livet för det
Jag är inte tjock, jag är bara levnadsglad
Jag är inte alkoholist, jag är alkoholromantiker
Jag gillar inte vardagen, jag föredrar vardagsflykt




Fri vers av Johnny Joe
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-23 19:07



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Fruktansvärt intressant skrivet!!
2009-07-23

  Fabiola
Made my day.
Do it once again tack!
2009-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inte engagerad i politik och vägrar att rösta eftersom jag vet att politiken är en bluff.
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe