Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar kärleken


Ge mig kärleken åter

ingen ondska
gör inga fel
söndra inte
gör mig hel

När våra vägar vågar korsas
och en känsla känner sig redo att känna
en öm och mjuk hand mot min kind
så vill jag låta kärlekens blomma blomma

och låta mina ögon möta
en blick som förlåter
låta min känsla möta
den kära kärleken åter




Fri vers av Gustav Sjökvist
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-24 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sjökvist