Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är min kärleks epigon

du är min kärleks epigon.
kämpande med pannan emot vinden.

du är en efterföljare
en sådan jag aldrig känt.
mitt hjärtas korsfarare,
i historien är du omskriven;
enligt somliga en aning
förvrängd.

du är min kärleks rest.
ett minnesmärke att besöka,
en storstilad byst
av sedan en lång tid avtackad gäst

så varm du är trots allt,
för att vara en staty.
blod och salt,
från hjärtat;
de ljuva orden smeker mig
mest av allt

du är min kärleks epigon.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-25 00:53



Bookmark and Share


  Sturesdotter
skön att läsa!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon